Yritykset

 Alla olevat tarjoukset ovat vain työyhteisöjen käyttöön

Työnantaja, hanki kaikile työyhteisön jäsenille Exercisemasterin kotiharjoittelupaketti!
Näin saadaan hinta per käyttäjä erittäin edulliseksi ja työhyvinvointi nousuun.
Kun kaikilla on käytössä samat harjoitukset, syntyy kokemusten jakamista ja yhteisöllisyys vahvistuu, vaikka jokainen harjoittelisikin kotonaan.
Näitä harjoituksia voi tehdä myös yhdessä työpaikalla esimerkiksi taukojumppana.

Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa:  M-Circuit ja M-Circuit Recovery.
Ensimmäinen on hengäsytyttävä ja hikoiluttava "liikkuvuuskuntopiiri", joka tähtää aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen toimintakyvyn nostamiseen.
Jälkimmäinen on lempeä harjoitus, joka vähentää hermostollista ylikuormaa, rentouttaa kiristyneitä lihaksia ja voimaannuttaa tekijänsä.

M-Circuitia tai M-Circuit Recoverya työyhteisön liikuttamiseen hyödyntävät esimerkiksi Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri (VSSHP) ja Turun Seudun Urheiluakatemia (TSUA).

M-CIRCUIT 

Mobility Circuit-harjoitusten hinta sisältää kolmen kuukauden rajoittamattoman käyttöoikeuden kaikille työyhteisön jäsenille (hinnat sisältävät alv 24 %).
M-Circuit koostuu 16:sta erilaisesta jaksosta, jotka muodostavat nousujohteisen ja loogisen kokonaisuuden. Viisi jaksoista on perustasoisia, viisi hieman haastavampia ja viisi erittäin haastavia, joten kokonaisuus soveltuu hyvin eritasoisille liikkujille.
Jakso 16 on  aikaisempia jaksoja yhteenvetävä kertausjakso. Yhden harjoituskerran kesto on aina noin 45 minuuttia.

Annamme M-Circuitille hikitakuun!

"Oon ihan haltioissani. Tätä kehoni ja mieleni niin kaipaa. Hurahtamiseni on taattu!
Ei malttaisi mitenkään lopettaa, kun alkuun pääsi. Ihanaa progressiivisesti kehoa haastavaa. Eipä ole työkiireet muistuneet kertaakaan mieleeni näitä tehdessä!"

- Hanna Humppi, Kauttua

Lue lisää: https://www.exercisemaster.fi/shop/m-circuit-3-kk-10#attr=

M-Circuitin käyttäjäkohtainen hinta määräytyy mukaan lähtevien henkilöiden lukumäärän perusteella:

Osallistujia Hinta/hlö 

1        60 eur
2-5                 45 eur
6-10                 40 eur
11-20                  37 eur
21-40                  35 eur 
 


M-CIRCUIT RECOVERY

M-Circuit RECOVERY-harjoitusten hinta sisältää kolmen kuukauden rajoittamattoman käyttöoikeuden kaikille työyhteisön jäsenille (hinnat sisältävät alv 24 %).
M-Circuit Recovery on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka sisältää yhteensä lähes 70 kehoa palauttavaa harjoitetta. Erilaisia harjoituksia on viisi ja yhden harjoituskerran kesto on aina noin 30 minuuttia.

Käyttäjäkokemusten perusteella tuntuvaa vaikutusta tulee jopa jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Toisaalta vaikutus syvenee treenien edetessä ja monelle Recoverysta muodostuukin säännöllinen tapa huoltaa kehoa ja palautua stressistä.

""Väsymys on vähentynyt, sekä huomaa liikkeiden helpottuvan ja tasapainon parantuvan, liikemuistikin parantuu... Tästä on tullu jokapäiväinen omahetki. 😊" 
- Pia Thomander, Turku

Lue lisää: https://www.exercisemaster.fi/shop/m-circuit-recovery-70#attr=

M-Circuit Recoveryn käyttäjäkohtainen hinta määräytyy mukaan lähtevien henkilöiden lukumäärän perusteella:

Osallistujia Hinta/hlö  1       

1 49 eur
2-5                 39 eur
6-10                 37 eur
11-20                  35 eur
21-40                  33 eur 


Suurempien urheilijamäärien osalta neuvottelemme hinnan tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä: info@exercisemaster.fi.
Edullisimmillaan isokokoinen työyhteisö voi saada M-Circuitin käyttöön kaikille jäsenilleen kolmeksi kuukaudeksi hintaan 10 eur/henkilö ja M-Circuit Recoveryn jopa alle 10 eur/henkilö.


Pyydä tarjous