TYÖYHTEISÖT

 Alla olevat tarjoukset ovat vain työyhteisöjen käyttöön

Työyhteisön jäsenille Exercisemasterin kotiharjoittelupaketti kaikille työntekijöille
- treenejä voi tehdä myös yhdessä taukoliikuntana!

Hinta per käyttäjä saadaan erittäin edulliseksi ja työhyvinvointi lähtee nousuun.
Kun kaikilla on käytössä samat harjoitukset, syntyy kokemusten jakamista ja yhteisöllisyys vahvistuu, vaikka jokainen harjoittelisikin kotonaan.
Näitä harjoituksia on tehty menestyksellä myös yhdessä työpaikalla taukojumppana.

Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa:  M-Circuit ja M-Circuit Recovery.
Ensimmäinen on hengäsytyttävä ja hikoiluttava konsepti, joka tähtää aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen toimintakyvyn nostamiseen.
Jälkimmäinen on lempeä harjoitus, joka vähentää hermostollista ylikuormaa, rentouttaa kiristyneitä lihaksia ja voimaannuttaa tekijänsä.

M-Circuitia tai M-Circuit Recoverya työyhteisön liikuttamiseen ovat hyödyntäneet esimerkiksi Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri (VSSHP) ja Turun Seudun Urheiluakatemia (TSUA).

M-CIRCUIT 

Alla olevat hinnat sisältävät kolmen kuukauden rajoittamattoman käyttöoikeuden kaikille työyhteisön jäsenille (hintoihin lisätään alv 24 %).
Paketissa on 18 erilaista harjoitusta, jotka muodostavat nousujohteisen ja loogisen kokonaisuuden. Kuusi harjoitusta on perustasoisia, kuusi hieman haastavampia ja kuusi erittäin haastavia, joten kokonaisuus soveltuu hyvin eritasoisille liikkujille.
Yhden harjoituksen kesto on noin 45 minuuttia.

Annamme M-Circuitille hikitakuun ja lupauksen kunnon kehittymisestä!

"Oon ihan haltioissani. Tätä kehoni ja mieleni niin kaipaa. Hurahtamiseni on taattu!
Ei malttaisi mitenkään lopettaa, kun alkuun pääsi. Ihanaa progressiivisesti kehoa haastavaa. Eipä ole työkiireet muistuneet kertaakaan mieleeni näitä tehdessä!"

- Hanna Humppi, Kauttua

Lue lisää: https://www.exercisemaster.fi/shop/m-circuit-3-kk-10#attr=

M-Circuitin käyttäjäkohtainen hinta määräytyy osallistujien lukumäärän perusteella.
Esimerkiksi kuusi työntekijää treenaa kolme kuukautta yhteishintaan 240 eur + alv. Vastaavasti 25 työntekijän yhteisön liikkuttaminen kustantaa vain 750 eur + alv.
Mitä muuta pystyt tarjoamaan yhtä edullisesti?

Osallistujia Hinta/hlö 

1        59 eur
2-5                 40 eur
6-10                 33 eur
11-20                  30 eur
21-40                  28 eur
Yli 40                   Neuvotellaan tapauskohtaisesti

 


M-CIRCUIT RECOVERY

Alla olevat hinnat sisältävät kolmen kuukauden rajoittamattoman käyttöoikeuden kaikille työyhteisön jäsenille (hintoihin lisätään alv 24 %).
M-Circuit Recovery on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka sisältää yli 70 kehoa palauttavaa harjoitetta. Erilaisia harjoituksia on kuusi ja yhden harjoituskerran kesto on aina noin 30 minuuttia. Soveltuu myös 5-15 min harjoitushetkiin.

Käyttäjäkokemusten perusteella tuntuvaa vaikutusta tulee jopa jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Toisaalta vaikutus syvenee treenien edetessä ja monelle Recoverysta muodostuukin säännöllinen tapa huoltaa kehoa ja palautua stressistä.

""Väsymys on vähentynyt, sekä huomaa liikkeiden helpottuvan ja tasapainon parantuvan, liikemuistikin parantuu... Tästä on tullu jokapäiväinen omahetki. 😊" 
- Pia Thomander, Turku

Lue lisää: https://www.exercisemaster.fi/shop/m-circuit-recovery-70#attr=

M-Circuit Recoveryn käyttäjäkohtainen hinta määräytyy osallistujien lukumäärän perusteella:

Osallistujia Hinta/hlö  1       

1 48 eur
2-5                 37 eur
6-10                 30 eur
11-20                  27 eur
21-40                  25 eur 
Yli 40                   Neuvotellaan tapauskohtaisesti


Suurempien työyhteisöjen kanssa neuvottelemme hinnan tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä: info@exercisemaster.fi.
Edullisimmillaan isokokoinen työyhteisö voi saada M-Circuitin käyttöön kaikille jäsenilleen kolmeksi kuukaudeksi hintaan 10 eur+alv/henkilö ja M-Circuit Recoveryn jopa alle 10 eur+alv/henkilö. Työntekijäsi ovat ansainneet tämän ja hyöty tulee näkymään myös parempana työtehona!


Pyydä tarjous