kouluttajat


JARKKO MÄKINEN

Kasvatustieteiden tohtori
Valmentajan erikoisammattitutkinto
Nuorten Olympiavalmentaja (NOV) 


Jarkko on erikoistunut liikkuvuuden kehittämiseen osana eri lajien urheilijoiden valmennusta. Hän on auttanut lukuisia eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita kehittämään suorituskykyään poistamalla liikkuvuusrajoitteita.
Jarkko on kysytty luennoitsija ja seminaarien pitäjä, joka on toiminut ohjaajien ja valmentajien kouluttajana 90-luvulta alkaen. 


Jarkolla on takanaan pitkä ura taekwondomaajoukkueen päävalmentajana vuosina 2004-2012 ja 2018-2022. Vuodesta 2013 alkaen hän on toiminut Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksen vastuuvalmentajana ja Turun Seudun Urheiluakatemian valmentajana. 

KATSO JARKON VIDEO-ESITTELY

 
 

ROOSA NÄRHI 

Liikunnanohjaaja, AMK
Budokwai Taekwondon valmennuspäällikkö
Entinen huippu-urheilija ja maajoukkuevalmentaja


Roosa on erikoistunut lasten ja nuorten liikkuvuusharjoitteluun osana kokonaisvaltaista valmennusta. Hän on kerryttänyt ohjauskokemusta vuodesta 2004 alkaen ja toiminut liikkuvuuskouluttajana vuodesta 2014 alkaen. 

Roosa on kilpaillut taekwondossa kansainvälisellä tasolla vuosina 2005-2018. Parhaimpia saavutuksia olympiataekwondossa ovat aikuisten EM-5, opiskelijoiden EM-2 ja EM-3. Liikesarjoissa Roosa on yltänyt MM-kilpailuissa ja Universiadeissa finaaliin. 

KATSO ROOSAN VIDEO-ESITTELY