kouluttajat


JARKKO MÄKINEN

Kasvatustieteiden tohtori
Valmentajan erikoisammattitutkinto
Nuorten Olympiavalmentaja (NOV)
Taekwondomaajoukkueen päävalmentaja


Jarkko on erikoistunut liikkuvuuden kehittämiseen osana eri lajien urheilijoiden valmennusta. Hän on auttanut lukuisia eri lajien urheilijoita kehittämään suorituskykyään poistamalla liikkuvuusrajoitteita.
Jarkko on kysytty luennoitsija ja seminaarien pitäjä, joka on toiminut ohjaajien ja valmentajien kouluttajana 90-luvulta alkaen. 


Jarkolla on takanaan pitkä ura taekwondon liikesarjamaajoukkueen päävalmentajana vuosina 2004-2012. Vuodesta 2013 alkaen hän on toiminut Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksen vastuuvalmentajana. Nykyään Jarkko on olympiataekwondossa aikuisten maajoukkueen vastuuvalmentaja.  

KATSO JARKON VIDEO-ESITTELY

 
 

ROOSA NÄRHI 

Liikunnanohjaaja, AMK
Budokwai Taekwondon valmennuspäällikkö
Taekwondomaajoukkueen kakkosvalmentaja


Roosa on erikoistunut lasten ja nuorten liikkuvuusharjoitteluun osana kokonaisvaltaista valmennusta. Hän on kerryttänyt ohjauskokemusta vuodesta 2004 alkaen ja toiminut liikkuvuuskouluttajana vuodesta 2014 alkaen. 

Roosa on kilpaillut taekwondossa kansainvälisellä tasolla vuosina 2005-2018. Parhaimpia saavutuksia olympiataekwondossa ovat aikuisten EM-5, opiskelijoiden EM-2 ja EM-3. Liikesarjoissa Roosa on yltänyt MM-kilpailuissa ja Universiadeissa finaaliin. Nykyään hän toimii olympiataekwondossa aikuisten ottelumaajoukkueen kakkosvalmentajana.  

KATSO ROOSAN VIDEO-ESITTELY