Meistä


Tavoitteemme on lisätä liikkuvuusharjoittelun ymmärrystä ja osaamista

Exercisemaster on suomalainen liikunta-alan yritys, jonka tavoitteena on lisätä liikkuvuusharjoitteluun liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Meidän tehtävämme on auttaa sinua, kun haluat kehittää omaa tai valmennettaviesi liikkuvuutta. Liikkuvuusrajoitteiden poistuminen vaikuttaa suoraan kehon toiminta- ja suorituskykyyn, joten kyse on todella merkittävistä asioista.


Mitä on liikkuvuus?

Siinäpä onkin suurin missiomme – tuoda sana liikkuvuus ja liikkuvuusharjoittelu sen oikeassa tarkoituksessa kaikkien tietoisuuteen. Asian suhteen on paljon väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja, olipa kyse huippu-urheilijoista, harrasteliikkujista tai liikunta-alan ammattilaisista. Tämä työ alkoi kirjasta Pihlman, Luomala & Mäkinen (2018) LIIKKUVUUSHARJOITTELU - hallittua voimaa ja liikkuvuutta (VK-kustannus). Exercisemaster-sivuston tavoitteena on auttaa ymmärtämään liikkuvuusharjoittelun monimuotoisuus eli se, miksi sen tulisi olla osa meidän jokaisen arkiharjoittelua ja miten liikkuvuusharjoittelu on jotain aivan muuta kuin pelkkää venyttelyä.

PALVELUMME

Palveluistamme löydät erilaisia harjoitusmuotoja sekä valmennuksia, joiden avulla kehität kehosi kykyä toimia turvallisesti, tehokkaasti ja kivuttomasti.


OLETKO LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAINEN TAI HALUATKO SELLAISEKSI? 


Järjestämme Liikkuvuusvalmentajan koulutusta ja Mobility Circuitin ohjaajakoulutusta. Kannattaa katsoa tästä, olisivatko ne sinua varten!

Teemme yhteistyötä useiden erilaisten urheiluorganisaatioiden, kuten urheiluseurojen ja liittojen kanssa. Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin.

Tarjoamme ratkaisuja myös työhyvinvointipalveluihin.

YRITYSTIEDOT


Tämän sivuston palveluiden vastuullisena toimittajana toimii Exercisemaster Oy (y-tunnus 
 3171620-4).
Osoite: Häivölänkatu 12, 21260 Raisio
Email: info@exercisemaster.fi

Tutustu tietosuojaselosteeseen
Tutustu toimitusehtoihin

Tämän sivuston valokuvat:
@hopiaphotography