Meistä


Tavoitteemme on lisätä liikkuvuusharjoittelun ymmärrystä ja osaamista

Exercisemaster on suomalainen liikunta-alan yritys, joka jalkauttaa huippu-urheiluvalmennuksesta kertynyttä osaamista kaikkien ulottuville. Autamme sinua, kun haluat kehittää omaa tai valmennettaviesi liikkuvuutta. Liikkuvuusrajoitteiden poistuminen vaikuttaa suoraan kehon toiminta- ja suorituskykyyn, joten kyse on todella merkittävistä asioista.


Mitä on liikkuvuus?

Siinäpä onkin suurin missiomme – tuoda liikkuvuusharjoittelu sen oikeassa merkityksessä kaikkien tietoisuuteen. Asian suhteen on paljon väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja, olipa kyse huippu-urheilijoista, harrasteliikkujista tai liikunta-alan ammattilaisista. Tämä työ alkoi kirjasta Pihlman, Luomala & Mäkinen (2018) LIIKKUVUUSHARJOITTELU - hallittua voimaa ja liikkuvuutta (VK-kustannus). Exercisemaster-sivuston tavoitteena on auttaa ymmärtämään liikkuvuusharjoittelun monimuotoisuus ja miksi sen tulisi olla osa meidän jokaisen arkea. Tutustu sivuihin ja huomaat, että liikkuvuusharjoittelu on paljon muuta kuin pelkkää venyttelyä.

PALVELUMME

Palvelumme koostuu tehokkaista kotitreeneistä sekä laajemmista valmennusprojekteista ja kasvokkain tapahtuvasta valmennuksesta. Kanssamme kehität kehosi kykyä liikkua turvallisesti, tehokkaasti ja kivuttomasti.


OLETKO LIIKUNTA-ALAN AMMATTILAINEN TAI HALUATKO SELLAISEKSI? 


Järjestämme Liikkuvuusvalmentajan koulutusta, Lasten liikkuvuusohjaajan koulutusta ja Mobility Circuitin ohjaajakoulutusta.  Valitse mieleisesi koulutus tai käy ne kaikki paljousalennusta hyödyntäen.

Teemme yhteistyötä useiden erilaisten organisaatioiden, kuten urheiluseurojen ja lajiliittojen kanssa. Etävalmennuksen ja seminaarien lisäksi Turun seudulla on mahdollisuus myös säännölliseen lähivalmennukseen!

Toteutamme yhteiskunnallisesti merkittävää Liikkuvuusharjoittelu kouluihin -hanketta. 
Meiltä saa räätälöidyt ja tuloksia tuovat ratkaisut myös työhyvinvointipalveluihin.

YRITYSTIEDOT


Tämän sivuston palveluiden vastuullisena toimittajana toimii Exercisemaster Oy (y-tunnus 
 3171620-4).
Osoite: Häivölänkatu 12, 21260 Raisio
Email: info@exercisemaster.fi
GSM: 0504428839 / 0442004733

Tutustu tietosuojaselosteeseen
Tutustu toimitusehtoihin

Tämän sivuston valokuvat:
@hopiaphotography