Urheiluseurat

 Alla olevat valmennuspaketit on tarkoitettu suomalaisten lajiliittojen ja urheiluseurojen käyttöön nostamaan liikkuvuusharjoittelun tasoa ja siten parantamaan Suomen kansainvälistä kilpailukykyä. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa:  Lasten liikkuvuusvalmennus ja  M-Circuit eli "liikkuvuuskuntopiiri". Ensimmäinen tähtää kokonaisvaltaiseen valmennukseen leikki-iästä kasvupyrähdykseen, jälkimmäinen soveltuu aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen kaiken ikäisille
noin 10-vuotiaista alkaen.

Urheiluseuroille ja lajiliitoille myönnettävällä yhteisöoikeudella saadaan hinta per käyttäjä erittäin edulliseksi. Lisäksi yhteinen tekeminen ja kokemusten jakaminen tuottaa tärkeitä yhteisöllisyyden kokemuksia, joten yhteisöoikeuden arvoa ei mitata pelkästään rahassa.

lasten liikkuvuusvalmennus

 
Tämä verkkoympäristö on luotu lasten kanssa toimiville eri urheilulajien ohjaajille ja valmentajille rikastamaan ja monipuolistamaan päivittäisiä lajiharjoituksia.
Kyseessä on päättymätön käyttöoikeus.

Katso alla olevasta linkistä 7 minuutin video, jossa käydään konkreettisesti läpi, mitä kaikkea Lasten liikkuvuusvalmennus -verkkoympäristössä on:
https://fb.watch/aCHrCrTUMG/


Tärkeintä lasten liikkuvuuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä on vaikuttaa päivittäiseen tekemiseen. Liikkuvuutta ylläpitävät oheistreenit ovat hyvä lisä ja tuki muuhun harjoitteluun, mutta todelliset vaikutukset tulevat päivittäisen harjoittelun kautta. Tavoitteenamme on lisätä ymmärrystä liikkuvuusharjoittelusta ja antaa käytännön työkaluja ja harjoitusmalleja siihen, kuinka liikkuvuutta voidaan lisätä ja ylläpitää arkiharjoituksissa osana lajiharjoitusta tai liikuntatuntia.

    "Lasten liikkuvuusvalmennus tulee todella tarpeeseen, sillä liikkuvuus on nykylasten
    kohdalla huolestuttava. Näin on myös ihan aktiiviharrastajien kohdalla. Liikkuvuutta     
    pitäisi ehdottomasti painottaa nykyistä enemmän.
    Lasten liikkuvuusvalmennus on mahtava materiaali! Olen jo kerinnyt kokeilla harjoituksia     vitosluokkalaisille oppilaille sekä jääkiekkopojille (U13) ja jalkapallotytöille (T18).
    Kaikki ryhmät pitivät harjoituksista. Ennenkaikkea lonkissa ja lantiossa tuntui kuulemma     tosi hyvältä.
    Olen käynyt koko materiaalin kertaalleen läpi ja KIITOS taas kerran!
    Oli todella hienoa oppia uutta ja kerrata jo opittua!
    Tulen käyttämään oppimaani sekä liikuntatunneilla työssäni että valmennuksessa.    
    Olen ehdottomasti sitä mieltä, että liikkuvuutta olisi lisättävä eri lajien valmennukseen.     Oikein toteutettuna lajiharjoittelu ei siitä kärsi, vaan liikkuvuusvalmennus ja sen kautta     syntyvä kehonhuolto tukee lajia kuin lajia. Ajattelutapa lasten liikunnasta ja     valmennuksesta on minulla koulutustenne ansiosta muuttunut ja ymmärrän nyt, että laatu     korvaa määrän!"
    - Camilla Vesala, liikunnanopettaja, valmentajaMeillä on vuosien kokemus siitä, miten lapset motivoidaan tekemään laajoja liikeratoja. Osaamme toimia niin, että kaikilla on hauskaa, eikä lapsille synny huonoja mielikuvia omasta liikkuvuudestaan. Olemme koonneet tätä tietotaitoa Lasten liikkuvuus -verkkoympäristöön. Pystyt avullamme arjen kiireen keskelläkin suunnittelemaan innostavia ja tuloksia tuovia harjoituksia. Annamme kaipaamaasi taustatukea ja itseluottamusta, kun pohdit, miten lasten liikkuvuutta oikein tulisi kehittää.

Verkkoympäristö opastaa kädestä pitäen, miten lapsen liikkuvuutta kannattaa mitata helposti toteuttavien testien avulla. Opit, miten testitulosten perusteella asetetaan selkeät kehitystavoitteet sekä yksilötasolla että joukkueena toimittaessa. Käymme läpi liikkuvuusharjoittelun menetelmiä, jaamme laajan kirjon erilaisia harjoitteita ja opastamme niiden käyttöön. Toivottavasti saamme sinutkin ihastumaan liikkuvuusharjoitteluun ja tuomaan sen osaksi lasten arkea!

Voit tutustua vielä tarkemmin Lasten liikkuvuusvalmennukseen tästä: https://www.exercisemaster.fi/shop/lasten-liikkuvuusvalmennus-54#attr=

Käyttöoikeuden valmentajakohtainen hinta (sisältää alv 24 %) määräytyy seuran mukaan ilmoittamien valmentajien lukumäärän perusteella.

Valmentajia Hinta/valmentaja

1                         195 eur
2                         150 eur
3                         140 eur
4
                             130 eur 
5
                            120 eur
6
                             110 eur
7                             100 eur    
8-9
                           90 eur
10 tai yli
                80 eur


MOBILITY CIRCUIT


Tämä verkkoympäristö on luotu urheilijoiden omatoimiseen käyttöön. Jokainen urheilija saa oman käyttäjätunnuksen, jonka ansiosta hän voi harjoitella itselleen parhaiten sopivina ajankohtina. Kyseessä on 12 viikon käyttöoikeus, jonka avulla urheilija pystyy nostamaan liikkuvuusominaisuutensa uudelle tasolle. Liikkuvuuden lisäksi tasapaino ja eri liikesuuntien hallittu voimantuotto kehittyvät selkein askelin. Paketti sisältää 16 erilaista harjoitusta, joiden jokaisen kesto on noin 45 minuuttia.

Voit tutustua M-Circuitiin vielä tarkemmin tästä:
https://www.exercisemaster.fi/shop/m-circuit-3-kk-10#attr=

M-Circuitin käyttöoikeuden urheilijakohtainen hinta (sisältää alv 24 %) määräytyy seuran/joukkueen mukaan ilmoittaman urheilijamäärän perusteella:

Urheilijoita Hinta/urheilija

1                     60 eur
2-5                 45 eur
6-10                 40 eur
11-20                  37 eur
21-40                  35 eur
 

Suurempien urheilijamäärien osalta neuvottelemme hinnan tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä: liikkuvuusharjoittelu(a)gmail.com. Edullisimmillaan isokokoinen seura voi saada M-Circuitin käyttöön kaikille jäsenilleen kolmeksi kuukaudeksi hintaan 10 eur/urheilija.


Esimerkkejä palveluitamme hyödyntäneistä urheiluseuroista ja -liitoista:

Suomen Urheiluliitto, Suomen Tanssiurheiluliitto, ITF Taekwon-Do liitto, Suomen Koripalloliitto, Suomen Triathlonliitto, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto, TPS Jääkiekko, Loimaan Jankko, Länkyn Taekwondo, Ruskon Naisvoimistelijat, Raision Loimu, Budokwai Karate, Raision Nuorisokiekko, Herttoniemen Taekwondo, Manse Taekwondo…

Pyydä tarjous