Liikkuvuus­valmentajaksi

Hae mukaan liikkuvuusvalmentaja­koulutukseen!

 

SYKSYN KOULUTUKSEN HAKU ON AVATTU!


* Koulutus sisältää veloituksetta myös M-Circuitin ja M-Circuit Recoveryn
   ohjaajakoulutuksen  joko elokuussa tai marraskuussa 2023

Seuraava koulutus toteutetaan 1.9.-30.10.2023.
Varmista paikkasi ja lähetä hakemuksesi heti!

Koulutussisältö

Laajuus: 50 h

 • Osallistujien yksilöllisten tavoitteiden kartoitus ja huomiointi koulutuksen toteutuksessa

 • Yleisimpien liikkuvuusharjoitteluun liittyvien ennakkoluulojen kohtaaminen

 • Liikkuvuusharjoittelun fysiologiaa eli olennaisimmat faktat ihmiskehosta liikkuvuuden kannalta

 • Liikkuvuuden testaaminen käytännössä

 • Liikelaajuudet ja liikehallinta - erottamaton kaksikko

 • Liikkuvuusharjoittelun yleiset menetelmät ja tehokeinot sekä niiden toteutus käytännössä

 • Liikkuvuusharjoittelun ohjelmointi eli miten rytmittää harjoittelu, miten valita oikea menetelmä ja miten luoda menetelmään sopivia harjoitteita

 • Käytännön harjoitteet eri liikkuvuusharjoittelun menetelmiin

Lisäksi opit, mitä tarkoittaa liikkuvuusrajoitteen poistamisen prosessi, hyvä ja paha kipu liikkuvuusharjoittelussa, miten huomioida pelot ja muita aiheeseen liittyviä psykologisia tekijöitä. Perehdymme myös keskeisiin valmentajan taitoihin, kuten uuden taidon opettaminen ja kehittäminen paremmaksi.

"Kurssin materiaalit ovat mielestäni olleet laadukkaita. Erityisesti liikkuvuuden osatekijät ja liikkuvuuden fysiologia toivat itselleni paljon uutta tietoa. Tämä olikin isoin tavoite itselleni kurssiin liittyen. Haluan kiittää teitä kurssista jo tässä vaiheessa!"
- Tuomas Rahkonen, Ammattivalmentaja (nuorten koripallomaajoukkue)
 

"Halusin saada uutta osaamista ja uusia ideoita omaan valmennustyöhöni. Koulutus täytti kaikki odotukseni moninkertaisesti. Koulutuksen myötä ymmärrykseni liikkuvuusongelmien syistä nousi uudelle tasolle, ja sain työkaluja niiden ratkaisemiseksi. Olen muuttanut treenien rakennetta ja lisännyt erilaisia liikkuvuusharjoitteita - sekä alkulämmittelyihin että tekniikkatreenin sisään. Muutos alkoi näkyä jo muutamassa viikossa harrastajien liikkuvuuden positiivisena kehityksenä. Valmiiksi hyvän liikkuvuuden omaavilla harrastajilla kehitys on vastaavasti näkynyt voiman ja kontrollin paranemisena. Kiitos Jarkko ja Roosa erittäin hyvästä koulutuksesta. Olen varmasti mukana jatkossakin."

- Mikko Anttila, valmentaja

"Tämä koulutus antaa yllättävän paljon sekä ajankohtaista tietoa että käytännön työkaluja kokeneemmallekin ohjaajalle. Liikkuvuuteen on pureuduttu nyt oikein kunnolla, eikä vain pintapuolisesti. Luennot ovat selkeät, mutta silti perusteelliset. Testipatteristo on monipuolinen. Suosittelen tätä koulutusta erityisesti kaikille liikunnanohjaajille ja valmentajille, mutta myös ihan kaikille muile liikkuvuuden kehittämisestä kiinnostuneille. Liikkuvuusprosessi on viety nyt toiselle tasolle."
- Eeva Beckford, Jooga- ja Pilates-ohjaaja, Personal Trainer

"Liikkuvuusvalmentajan koulutus oli sisällöltään aivan mahtava ja erittäin antoisa! Tulen varmasti hyödyntämään oppimaani tulevaisuudessa. Isot plussat myös siitä, että olette oikeasti kiinnostuneita koulutettavistanne ja kyselette perään. Ohjaustehtäviin päätyessä aion ehdottomasti hankkia myös M-Circuitin ohjaajalisenssin, juuri nyt se ei vain ole ajankohtainen. "
- Julia Korhonen, Opiskelija (Liikunnanohjaaja AMK)

Koulutuksen hinta 342,74 € + AlV
sisältäEN

 • Todistus hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta

 • Oikeus koulutusmateriaalien katseluun koulutuksen ajan

 • Oikeus ladata kirjalliset koulutusmateriaalit itsellesi

 • Jatkonäkyvyys koulutettujen Liikkuvuusvalmentajien listassa Exercisemasterin kotisivulla

Näiden lisäksi voit halutessasi osallistua M-Circuitin -ohjaajakoulutukseen ilman lisäkuluja (arvo 195 euroa)  joko elokuussa tai marraskuussa 2023.

Koulutus on tarjolla viimeistä kertaa näin edullisesti.
Käytyäsi koulutuksen hyväksytysti sinulla on oikeus liittyä Exercisemasterin valmentajayhteisön jäseneksi ja jatkaa kehittymistä huipputiimissä.

Koulutuksen kesto ja hinnasto

Koulutus toteutetaan joustavana kahdeksan viikon verkkovalmennuksena aikavälillä 1.9.-30.10.2023.
Voit edetä omaa tahtia! Koulutussisällöt ovat näkyvissä niiden julkaisupäivästä koulutuksen päättymiseen saakka.
Koulutuksen aikana on tarjolla kolme LIVE-Zoomia, jotka jäävät myös tallenteiksi.
Koulutukseen liittyvän näyttötyön voit palauttaa jostavasti oman aikataulun mukaan koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

Hinnasto 2023

Koulutuksen kokonaishinta on 425 € (sis. 24 % alv).
Hinta tulee nousemaan ensi vuonna, joten tämä on viimeinen tilaisuus hyödyntää tämä hinta.
Päätoimisille opiskelijoille myönnetään alennus -15 %.

Koulutuksen voi maksaa myös erissä (opiskelijat -15 %):
2 x 219 € TAI 3 x 149 € (muista mainita hakemuksessa!)

Peruutusehdot

Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta..
Koulutuksen alkamisen jälkeen ei ole peruutusoikeutta, vaikka koulutus jäisi kesken. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samalla maksulla koulutuksen alkamiseen saakka.

KOULUTUKSEN JÄLKEEN:
Exercisemaster Valmentajayhteisön jäsenyys (vapaaehtoinen):
19 €/kk
Jäsenyys laskutetaan yleensä puolivuosittain (1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12.).
Jäsenyyden kautta kaikki koulutuksen materiaalit pysyvät jatkuvasti käytössäsi. Lisäksi saat ilmaisia ja alennushintaisia jatkokoulutustapahtumia sekä kutsun Exercisemasterin valmentajien Zoom-koulutuksiin säännöllisin väliajoin.Hakuohjeet

Täytä sivun lopussa oleva hakemuslomake.

Kaikissa kysymyksissä ole yhteydessä:
info@exercisemaster.fi


PALAUTETTA KOULUTUKSESTA

 

"Koulutus ylitti omat ajatukset ja tavoitteet. Halusin päivittää vanhat ajatusmallit ja oppia uutta, jota voi hyödyntää niin joukkueen kuin asiakkaiden kanssa. Näin todella tapahtui!
Koulutus eteni hyvällä suunnitelmalla ja oli laadukasta. Materiaalit olivat selkeitä ja viikoittainen työmäärä videokoulutuksen kanssa oli sellainen, että päivätyötäkin tekevänä koulutuksen pystyi käymään. Näkee, että Jarkko ja Roosa ovat rautaisia ammattilaisia, jotka haluavat jakaa omasta laajasta osaamisestaan.
Koulutusryhmässämme oli todella paljon osaamista ja osallistujilla oli erilaista koulutustaustaa, joten aina jollain oli hyviä ratkaisuja mahdollisissa ongelmatilanteissa. Valmentajayhteisön tuki jatkuu myös koulutuksen jälkeen. Hyvä lisä liikkuvuusvalmentajakoulutuksessa oli mahdollisuus suorittaa Mobility Circuitin ohjaajakoulutus, jonka yhteydessä oma liikkuvuutenikin koheni!"
Esa Virta, lentopallovalmentaja, Personal Trainer

"Pyrin olemaan ajanhermolla koko ajan ja liikkuvuusharjoittelu on ollut mielenkiinnon kohteeni jo pitkään. Exercisemasterin järjestämään koulutukseen lähdin mukaan, koska koen liikkuvuusharjoittelun erittäin tärkeäksi ja halusin laajentaa näkemystäni asiassa lisää. Tiesin muiden koulutusten kautta Jarkosta ja Roosasta, ja osasin odottaa suositusten perusteella laadukasta opetusta.
Ja sitä se todellakin oli! Olen ollut koulutukseen erittäin tyytyväinen. Opetus on ollut laadukasta ja palautteen on saanut todella nopeasti. Huomaa, että kouluttajat haluavat pyyteettömästi viedä liikkuvuuden ilosanomaa eteenpäin. Ryhmässä oli myös valtava
osaamisen taso ja sieltä pystyi ammentamaan lisää tietoa. Tältä pohjalta on hyvä lähteä vetämään omia ryhmiä ja ohjaamaan yksilöasiakkaita."
Arja Toivonen, fysioterapeutti, Pilates-, FasciaMethod- ja joogaohjaaja

"Lähdin mukaan koulutukseen, koska tankotanssissa tarvitaan tietyissä liikkeissä liikkuvuutta paljon, jopa ylispagaateihin asti. Taustalla on myös oma loukkaantuminen liittyen vääriin tapoihin kehittää omaa liikkuvuutta. Loukkaantuminen johti operointiin ja kuntoutukseen. Näiden tapahtumien jälkeen olen entistä enemmän kiinnostunut oikeista keinoista kehittää liikkuvuutta. Haluan viedä ihmisten tietoisuuteen parempia toimintatapoja liikkuvuuden kehittämiseen etenkin ennaltaehkäisevässä mielessä.
Erittäin mielenkiintoisia luentoja ja mukavasti päässyt lisäksi Zoomissa keskustelemaan muiden kanssa niiden sisällöistä. Olen pystynyt kehittämään omaa osaamistani huimasti. Oman loukkaantumisen jälkeen olen ollut hukassa, että mikä on hyvä tapa kehittää jälleen liikkuvuutta. Nyt rohkenen sanoa osaavani ja tietäväni, miten jatkossa etenen! Erityiskiitos tästä koulutuksesta järjestäjille!"
Saila Ruponen, Personal Trainer, tankotanssiohjaaja

"Lähdin mukaan Exercisemasterin Liikkuvuusvalmentajan koulutukseen syventääkseni osaamistani liikkuvuusharjoittelussa. Hyvä liikkuvuus ja liikehallinta ovat keskeisessä roolissa kamppailulajiharjoittelussa, mutta myös muussa liikunnassa. Haluan tarjota ohjatessani parasta mahdollista osaamista, siksi halusin juuri tähän koulutukseen. Olen ollut todella tyytyväinen ja olen saanut tästä paljon uutta osaamista!"
Jarkko Honkanen, kamppailuvalmentaja, liikuntaneuvoja, Personal Trainer

"Prosessi itsessään oli arvokas ja opin paljon uutta. Taustastani johtuen dynaamiset harjoitteet olivat ennestään tuttuja, mutta monipuolisempien liikkuvuusliikkeiden lisääminen nuorten harjoitusohjelmaan toi paljon lisäarvoa niin pelaajille kuin minullekin. Liikepankkien monipuolisuus on iso laari mistä ammentaa. Nuoret joutuvat keskittymään eri lailla. Huomattavasti vähemmän on ollut näitä ”pieniä loukkaantumisia”, mitä aiemmin tuli kovatempoisista otteluista. Nivusvammoja ei ole ollut, selkeää edistymistä liikeradoissa on tapahtunut ja moni pelaaja tekee harjoituksia myös meidän harjoitusten ulkopuolella, koska siitä on ollut selkeää hyötyä. Lihakset eivät mene samalla tavalla jumiin ja on helpompi jatkaa harjoittelua seuraavana päivänä. Syvä usko ja luottamus on siihen, että nämä jäävät rutiineiksi myös muualle pelaamaan lähdettäessä."
Maija Sivonen, jalkapallovalmentaja

"Koulutus vastasi odotuksiani antaen uusia ideoita ja toisaalta vahvistaen omia ajatuksiani. Kun samalla olen käynyt toiminnallisen anatomian koulutuksia läpi, palaset tuntuvat loksahtelevan nyt mukavasti kohdilleen. Päivätyössäni asiakaskuntani on työikäisiä ja heille pystyn tästä koulutuksesta heti ammentamaan lisämausteita treeneihin. Koulutus eteni sopivissa osissa eteenpäin, ja yhteiset zoom-sessiot olivat hyviä ventilointipaikkoja, mikäli tuntui ettei pysy kärryllä."
Päivi Kinnunen, fysioterapeutti, Personal Trainer

"Tämä koulutus oli erinomaisen kattava, itselleni paikoin jopa haastava, mutta niinhän koulutuksien tulee ollakin. Toin heti harjoitteita treeneihimme ja jalostin fysiikkatreeniämme jo koulutuksen aikana. Itsestään selvyyksiä ei ole mielekästä opiskella kursseilla. Yleensä sain päivän sisällä vastauksen askarruttaviin kysymyksiin eli se kuuluisa feedback tuli nopeasti, eikä vain vastaukset, vaan pohdinta miten ja miksi.
Tulen varmasti käyttämään oppejani sekä jatkamaan liikkuvuusharjoittelun omaksumista osaksi harjoituksiamme tulevaisuudessa. Koulutus kokonaisuudessaan antoi enemmän kuin osasin ikänäkään odottaa. Koulutus avasi minulle ikään kuin uuden oven, jonka taakse pääsin kurkistamaan. Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta kaikille liikkuvuuden merkityksestä kiinnostuneille!"
Teijo Reunanen, kamppailuvalmentaja

"Lähdin mukaan kehittämään omaa ammattitaitoa ja saamaan lisätukea valmennustoimintaani. Haluan kehittää asiakkaiden liikkuvuutta, jotta heidän toiminta- ja suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä.
Koulutus on ollut sisällöltään monipuolinen ja antanut uutta näkökulmaa ja ymmärrystä liikkuvuuden kehittämiseen. Luentojen sisällöt ovat olleet todella mielenkiintoisia. Lisäksi LIVE-zoomeissa on päässyt kuulemaan muiden ajatuksia ja etenemistä tässä koulutuksessa. Myös koulutuksessa olevien yhteinen keskustelupalsta on hyvä lisä. Ja kaikille live-harjoituksille sekä videotallenteille annan pelkkää peukkua!"
Meri Viljanen, liikuntakoordinaattori, valmentaja


Exercisemaster Valmentajayhteisö

Koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus liittyä Exercisemasterin Valmentajayhteisön jäseneksi.

Valmentajayhteisö tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa omaa valmentajuutta kouluttajien sekä muiden valmentajayhteisöön kuuluvien kesken.

Valmentajayhteisön jäsenenä pääset valmentajien suljettuun keskusteluryhmään, nimesi julkaistaan halutessasi Exercisemasterin sivuilla osana Exercisemasterin valmentajayhteisöä ja sinulla on oikeus osallistua valmentajayhteisön tapaamisiin ja muihin tilaisuuksiin.

Lisäksi valmentajayhteisön jäsenyys sisältää:

Kaikkien valmentajakoulutusmateriaalien rajattoman katseluoikeuden (sisältää kirjallisten materiaalien lisäksi erilaisia videoituja luentoja ja liikkuvuusharjoitteita)

M-Circuit® - ja M-Circuit® Recovery-harjoituskokonaisuuksien jatkuva katseluoikeus

Vähintään 15 % alennuksen kaikista Exercimasterin tuotteista ja koulutuksista

Koulutuksen hyväkstysti suorittaneet Liikkuvuusvalmentajat:
https://www.exercisemaster.fi/liikkuvuusvalmentajat


Kouluttajat

Pääkouluttajina toimivat:

Jarkko Mäkinen ja Roosa Närhi

Tutustu Jarkkoon ja Roosaan

Lisäksi liikkuvuuden fysiologiasta luennoi Mika Pihlman

Tutustu Mikaan


Hakemus koulutukseen