LONKAT & PAKARAT

Täsmätreeni

VAPAUTA LONKKASI LIIKKUMAAN!

Lonkkaliikkuvuuttahan tarvitsevat lähinnä balettitanssijat.
Väärin, tuskin enempää voisi mennä pieleen!

Lonkkien kireys haittaa ihan arkipäiväistä liikettä. Siksi aihe koskee kaikkia.
Oletko huomannut, että lantion seutu tuntuu oudon kireältä?
Vaikuttaako kireys selkään tai jalkoihin, eikä mikään venytys tunnu auttavan?

Tämä täsmätreeni palauttaa pakaralihastesi elastisuuden ja toimintakyvyn.
Pakaralihasten toiminnan parantuminen vaikuttaa suoraan lonkkanivelten toimintaan ja sitä kautta alaraajojen liikkuvuuteen.
Myös myönteiset vaikutukset alaselän kiputiloihin ovat mahdollisia, jos niiden syynä on kiristyneet pakaralihakset. Voit siis ainoastaan voittaa.


MILLAINEN TREENI ON?


Harjoitus on jaettu kahteen osaan. Treeni alkaa rentouttavilla dynaamisilla harjoitteilla, jotta mahdollinen ylimääräinen lihasaktivaatio saadaan purettua ja päästään tekemään tarkasti juuri sitä lihastyötä, jota kussakin harjoitteessa tarvitaan. Tämä on tärkeä vaihe, jotta treeni osuu ja tuottaa haluttua tulosta.

Harjoituksen loppuosa koostuu aktivointiharjoitteista, joilla pakaralihakset opetetaan hoitamaan niille kuuluvia tehtäviä. Aloita nämä liikkeet maltilla ja lisää tehoa sitä mukaa, kun kehosi tottuu!

Harjoituksen kokonaiskesto on 35 min.
Treenin käyttöoikeus on  12 kk eli voit tehdä harjoituksen niin usein kuin haluat vuoden ajan.

Treeniä kannattaa tehdä kolmesti viikossa ensimmäisen parin viikon ajan, jotta saat aikaiseksi riittävää harjoitusvaikutusta. Tänä aikana huomaat todennäköisesti jo merkittävää muutosta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen yleensä riittää, että teet treenin vain kerran viikossa.

Huom! Jos havaitset merkittävää puolieroa vasemman ja oikean välillä, niin tee rohkeasti enemmän toistoja heikommalle puolelle, jotta ero alkaa tasoittua.

“Ostettu ja testattu! Jäätävät jumit oli, ihanasti venytti ja nyt on kiva lämpö päällä. Jatkoon!”
– Ritu Nuotio, Turku

Nähdään treenissä!
*********************

ASIAKKAILTA TULLEITA KYSYMYKSIÄ:

1. Edes aitajuoksijan asento ei onnistu, voinko silti tehdä tätä?
– Tuohan on juuri syy, miksi kannattaa tehdä tätä. Liikkuvuusrajoitteet on tehty voitettaviksi ja tämän treenin avulla onnistut tässäkin haasteessa.

2. Mitä jos se ei toimikaan minulle ja menee 55 euroa hukkaan?
– Toistaiseksi vielä kukaan tätä Täsmätreeniä tehnyt ei ole sanonut, että ei olisi yhtään toiminut. Jos kuitenkin näin kävisi, eli tekisit tunnollisesti ohjeiden mukaan etkä huomaa mitään muutosta, niin pistä meille sähköpostia ja annamme kyllä rahasi takaisin.

3. Tarviiko treenissä paljon tilaa tai jotain välineitä?
– Jumppamaton verran tilaa riittää, eikä mitään välineitä tarvita. Yhden harjoitteen tekemistä helpottaa/tehostaa, jos käytössäsi tukeva tuoli tai sohva.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, Epassi, Eazybreak).


Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Siirry tilaamaan

Täsmätreeni Lonkat ja pakarat

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
55,00€

Yhdellä ostolla 12 kk käyttöaika, joka päättyy automaattisesti.