Kyykky & valakyykky

Täsmätreeni

Vihdoin helposti kyykkyyn

Kyykyn onnistumista rajoittavat tekijät ovat jokaisella omanlaisia.
Ehkä ongelmasi on lonkan koukistuksessa tai selän ojennuksessa tai nilkan dorsifleksiossa. Kyse voi olla myös hermostollisista tekijöistä.
Olipa tilanteesi mikä tahansa, löydät toimivat harjoitteet tästä Täsmätreenistä.

Kyykky itsessään ei yleensä korjaa tilannetta, koska pyrit todennäköisesti kyykkyyn kompensoimalla omien rajoitteidesi mukaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kyykyssä oleskelu tai sitkeä kyykyn toistotreeni vain vahvistaa nykyistä liikemallia, ei edistä paremman oppimista.

Tämä Täsmätreeni on sinulle oikea valinta, jos…

  • et vielä pääse kyykkyyn tai valakyykkyyn
  • olet kokeillut tehdä erilaisia kyykkyjä, mutta kehitys ei ole
  • haluat saada täsmäavun kyykyn ja/tai valakyykyn tekemiseen
  • arvostat sitä, että voit aloittaa nykytilanteestasi ja edetä asteittain eteenpäin

Millainen treeni on?

Kyseessä on itseasiassa enemmän kuin Täsmätreeni.
Tämä on kattava kyykkykoulu, joka on jaettu kolmeen osaan.
Harjoittelu etenee korvaamattoman tärkeistä perusteista syväkyykyn kautta puhtaaseen valakyykkyyn. Voit aloittaa alusta tai hypätä suoraan vaativammille tasoille.

Treeni alkaa lempeillä dynaamisilla harjoitteilla, joilla puretaan tarpeetonta lihasaktivaatiota ja valmistetaan kehoa kyykyn vaatimiin liikeratoihin. Ensimmäinen taso on helppo tehdä, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän tärkeää. Tämän vaiheen tunnollinen tekeminen auttaa välttymään yllättäviltä esteiltä harjoittelun myöhemmissä vaiheissa.

Seuraava taso soveltuu sinulle, joka pääset lähelle kyykkyä, mutta se ei vielä tunnu vaivattomalta. Lähestymme kyykkyä eri suunnista, jotta keho tottuu ajatukseen, että kyykkyyn meneminen on turvallista. Huomaat selkeän muutoksen jo parissa viikossa.

Viimeisellä tasolla useat harjoitteet edellyttävät, että peruskyykky menee jo.
Keskitymme erityisesti parempaan liikehallintaan sekä ylävartalon integroimiseen kyykkyliikkeeseen. Tämän tason harjoitteiden tuloksena pystyt tekemään puhtaan valakyykyn.

Treeniä kannattaa tehdä vähintään kolmesti viikossa ensimmäisen parin viikon ajan, jotta saat aikaiseksi riittävän harjoitusvaikutuksen. Tänä aikana huomaat todennäköisesti jo merkittävää muutosta. Ensimmäisen kuukauden jälkeen yleensä riittää, että teet treenin vain kerran viikossa.ASIAKKAILTA TULLEITA KYSYMYKSIÄ

1. Kyykky on itselleni tosi kaukainen haave, voinko silti tehdä tätä?
Olet löytänyt juuri oikean avun itsellesi. Liikkuvuusrajoitteet on tehty voitettaviksi ja tämän treenin avulla onnistut.

2. Mitä jos se ei toimikaan minulle ja menee rahat hukkaan?
Toistaiseksi vielä kukaan tätä Täsmätreeniä tehnyt ei ole sanonut, että ei olisi yhtään toiminut. Jos kuitenkin näin kävisi, eli tekisit tunnollisesti ohjeiden mukaan etkä huomaa mitään muutosta, niin pistä meille sähköpostia ja annamme rahasi takaisin.

3. Tarviiko treenissä paljon tilaa tai jotain välineitä?
Jumppamaton verran tilaa riittää, eikä mitään erikoisvälineitä tarvita. Osassa harjoitteista kannattaa käyttää keppiä/vyötä ja myös jokin lisäpaino (muutama eri painoinen esine) kannattaa varata saataville.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, ePassi).


Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Asiakkaiden kokemuksia:

Kiiiitos! <3 Tämä on niiiin se mitä oon oottanut. Eka kerta tehty ja olo hipoilee euforiaa…paita märkä kuin rätti!
Menin tietty innoissani tekemään kaikki kolme tasoa melkein putkeen. Huomasi kyllä tasojen eron. 🙂 Vikat liikkeet saa vielä odottaa, mutta täältä tullaan. Ihan superia koko setti!

Siirry tilaamaan

TÄSMÄTREENI: kyykky ja valakyykky

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
65 €

Yhdellä ostolla 12 kk käyttöaika, joka päättyy automaattisesti.