HARTIAT & NISKA

Täsmätreeni

PYSVÄSTI EROON NISKA-HARTIASEUDUN VAIVOISTAMikään ei ole ärsyttävämpää kuin niskajumi!
Pää painava pallo, joten sen alapuolella olevien lihasten on oltava kunnossa.
Kyse ei ole vain niskan lihaksista, vaan päätä, olkaniveliä ja lapoja liikuttavien lihasten jatkumosta.
Tämän Täsmätreenin avulla pystyt antamaan itse kotona tälle alueelle ammattiapua. 


Tämä Täsmätreeni on sinulle oikea valinta, jos…

  • sinun on vaikea kääntää päätäsi kunnolla
  • kärsit jännityspäänsäryistä tai käsien liikerajoituksista
  • haluat saada lisää hallittua liikettä koko ylävartaloon
  • arvostat sitä, että löydät avun yhdestä paikasta aina tarvittaessa

Niskaan ja ympäröiviin lihasryhmiin syntyy herkästi kiristyksiä johtuen runsaasta paikallaan olemisesta sekä kaikenlaisesta stressistä. Tämä harjoitus auttaa rentouttamaan jännittyneitä lihaksia ja mikä tärkeintä, myös vahvistamaan keskeisiä lihasryhmiä siten, ettei tarpeetonta jännitystä enää synny.

Kipuilevan ja jäykän niska-hartiaseudun lihasten aktivoitumisessa on jotain pielessä.
Lihas joko yrittää tehdä jotain, mitä sen ei kuuluisi. Tai se ei tee sitä, mitä pitäisi.
Myös näiden yhdistelmä on mahdollinen.
Kun oikea lihastyö alkaa löytyä, niin jumit alkavat helpottaa.

Kun teet tämän Täsmätreenin liikkeitä ja keskityt tarkasti niiden voimantuottoon, niin kehossasi käynnistyy lähes taianomainen korjausprosessi.

MILLAINEN TREENI ON?


Treeni alkaa hermostollista jännitystä vähentävillä ja liikeratoja kasvattavilla harjoitteilla. Näiden oloa välittömästi helpottavien harjoitteiden jälkeen siirrytään voimantuottoa ja motorista hallintaa kehittäviin harjoitteisiin. Oikea etenemisjärjestys on alussa erittäin tärkeä, joten teethän ohjeiden mukaan. Kun harjoitteet tulevat tutuiksi ja olosi alkaa helpottaa, voit tehdä harjoitteita valikoidummin tarpeesi mukaan.Tämä Täsmätreeni opettaa sinulle yhteensä 16 testatusti toimivaa harjoitetta, joilla kuntoutat itse niska-hartiaseutusi. Tee harjoitteita heti kipujen antaessa ensimmäisiä varoitusmerkkejä – tai mielellään jo ennen, niin et koskaan joudu kärsimään kivuista.

Treenissä hyödynnetään monipuolisesti liikkuvuusharjoittelun menetelmiä, kuten dynaamisia ja isometrisiä harjoitteita. Nimet saattavat kuulostaa monimutkaisilta, mutta kokeneen valmentajan ohjeiden avulla harjoittelu on tosi helppoa. Lupaamme, että opit nopeasti, miten teet harjoitteet oikein ja turvallisesti.

Treeni kestää kokonaisuudessaan lähes 40 minuuttia, mutta alkuun päästyäsi voit aivan hyvin tehdä siitä lyhyempiäkin pätkiä. Jokainen paikallaanolon katkaiseminen kannattaa! Pienetkin taukojumpat tämän Täsmätreenin harjoitteilla ovat niska-hartiaseudun hyvinvoinnin kannalta erittäin hyvä idea. Ensimmäisen parin viikon ajan kannattaa panostaa treeniin kunnolla. Sen jälkeen yleensä riittää, että teet koko treenin vain kerran viikossa.


ASIAKKAILTA TULLEITA KYSYMYKSIÄ1. Mikään tavallinen venytysasento ei onnistu…miten tämä olisi erilainen?
Tässä treenissä ei venytysasennoilla ole olennaista merkitystä. Tärkeämpää on lihastyö, jota teet. Eli luultavasti treeni on hyvinkin erilainen kuin ennen tekemäsi.

2. Mitä jos se ei toimikaan minulle ja menee rahat hukkaan?
Toistaiseksi vielä kukaan tätä Täsmätreeniä tehnyt ei ole sanonut, että ei olisi yhtään toiminut. Jos kuitenkin näin kävisi, eli tekisit tunnollisesti ohjeiden mukaan etkä huomaa mitään muutosta, niin pistä meille sähköpostia ja annamme kyllä rahasi takaisin.

3. Tarviiko treenissä paljon tilaa tai jotain välineitä?
Jumppamaton verran tilaa riittää. Lisäksi kannattaa ottaa valmiiksi tuoli, pyyhe ja pieni pallo, jos satut sellaisen omistamaan.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, ePassi).


Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Asiakkaiden kokemuksia:

Alussa piti keskittyä tosi tarkkaan ennen kuin alkoi oikea lihastyö löytyä. Mutta löytyihän se ja homma alkoi pelittää!
riku VIRTA
Tässä oli enemmän yksityiskohtia kuin aiemmin tekemässäni Täsmätreenissä. Se oli kuitenkin vaan hyvä juttu, koska muuten ei ehkä olisi toiminut niin hyvin.
Pia
On muuten hyvä tää koko treeni!! Sain mun niskakipeydet tällä kuntoon ennätysajassa jo parilla treenikerralla.
Rita Hänninen

Siirry tilaamaan

TÄSMÄTREENI: hartiat ja niska

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
55 €

Yhdellä ostolla 12 kk käyttöaika, joka päättyy automaattisesti.