Etureidet & lonkankoukistajat

Täsmätreeni

Vapauta etuketjusi toimimaan

Parissa viikossa eroon alaselkäkivuista ja kireästä etuketjusta!
Uskomattomalta kuulostava väite on mahdollista Täsmätreenillä, johon on kerätty kaikkein toimivimmat keinot etureisien ja lonkankoukistajien liikkuvuuden vapauttamiseen.

Tätä treeniä on helppo tehdä ja se auttaa todistetusti erityisesti alaselän kipuihin. Joskus kipu loppuu jo ensimmäisen treenin aikana ja useimmilla viimeistään parin viikon säännöllisellä treenillä.

Tämä Täsmätreeni on sinulle oikea valinta, jos…

  • olet huomannut, että kehon etupuolen lihakset kiristyvät herkästi
  • selkäsi väsyy helposti ja/tai pyrkii menemään liialliselle notkolle
  • haluat saada täsmäavun etureisien ja lonkkaa koukistavien lihasten haasteisiin
  • arvostat sitä, että löydät avun yhdestä paikasta aina tarvittaessa

Miten tämä voi vaikuttaa selkäkipuihin?
Alaselän kivut johtuvat yllättävän usein siitä, että lonkankoukistajat eivät pysty hoitamaan niille kuuluvia tehtäviä ja selkä kuormittuu liikaa. Täsmätreeni vapauttaa lihakset toimimaan niin kuin niiden pitääkin. Tällä saattaa olla suotuisia vaikutuksia myös alaselän liiallisen lordoosin eli notkoselän korjaantumiseen.

Selkävaivojen nopean helpottumisen lisäksi tämä treeni parantaa alaraajojen lihasten elastisuutta ja toimintakykyä, mikä näkyy myönteisesti esimerkiksi kävelyssä, juoksussa ja hyppäämisessä.

Millainen treeni on?
Täsmätreeni alkaa etureiden lihaksia rentouttavilla harjoitteilla, jotta lonkankoukistajien täsmäharjoitteet varmasti löytävät perille.  Moni tekee sen virheen, että yrittää käydä suoraan lonkkaa koukistavien lihasten kimppuun ja tuloksena on vain entistä pahempi kiristys. Valmistavilla harjoitteilla on tärkeä merkitys!

Treenissä hyödynnetään monipuolisesti liikkuvuusharjoittelun menetelmiä, kuten dynaamisia, isometrisia ja staattisia harjoitteita. Ethän hämmenny näistä nimistä! Kokeneen valmentajan ohjeiden avulla kaikki harjoitteet on erittäin helppo tehdä.

Kokemuksemme mukaan Täsmätreeniä kannattaa tehdä kolmesti viikossa ensimmäisten parin viikon ajan, jotta saat aikaiseksi riittävän harjoitusvaikutuksen. Tänä aikana huomaat todennäköisesti jo todella merkittävää muutosta, ehkä jopa vapaudut kivuista kokonaan. Aluksi kannattaa tehdä treeni heti uudelleen, kun olet toipunut aikaisemmmasta treenistä. Näin kehosi alkaa hyväksyä uuden tavan toimia. Ensimmäisten viikkojen jälkeen yleensä riittää, että teet treenin vain kerran viikossa.

Treeni kestää kokonaisuudessaan 30 min ja siitä voi kiireisenä päivänä tehdä vain osan.
Hyötyä tulee silti. Treenin käyttöoikeus kestää yhdellä ostolla kokonaisen vuoden ja päättyy sitten automaattisesti.

Nyt tiedät, mitä kannattaa tehdä heti, kun selkä alkaa oireilla.
Haluatko vielä odottaa vai kokea, miltä toimiva etuketju ja kivuista vapaa alaselkä tuntuu?

ASIAKKAILTA TULLEITA KYSYMYKSIÄ:

1. Olen siis todella jumissa, voinko silti tehdä tätä?
Kaikista Exercisemasterin kotitreeneistä tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista aloittaa, kun liikkuvuus on päässyt todella heikkoon kuntoon. Turha siis pelätä!
Tätä treeniä voi tehdä jopa akuutin selkäkivun aikana, kunhan kunnioitat kehosi kiputuntemusta ja teet liikkeitä kevyen hallitusti.

2. Mitä jos se ei toimikaan minulle ja menee rahat hukkaan?
Toistaiseksi vielä kukaan tätä Täsmätreeniä tehnyt ei ole sanonut, että se ei olisi yhtään toiminut. Jos kuitenkin näin kävisi, eli tekisit tunnollisesti ohjeiden mukaan etkä huomaa mitään muutosta, niin pistä meille sähköpostia ja annamme kyllä rahasi takaisin.

3. Tarviiko treenissä paljon tilaa tai jotain välineitä?
Jumppamaton verran tilaa riittää, eikä mitään välineitä tarvita. Muutamien harjoitteiden tekemistä tosin voi helpottaa/tehostaa, jos käytössäsi on pyyhe tai vyö sekä tyyny. Sellaiset todennäköisesti löytyvät jokaiselta.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, ePassi).


Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Asiakkaiden kokemuksia:

Kiitos! Riittävän yksinkertaista ja selkeästi annetut ohjeet. Sopiva tempo, ehtii toteuttaa ohjeiden mukaan.
regina visuri
Todella simppeli ja toimiva homma
tero ylä-jussila

Siirry tilaamaan

TÄSMÄTREENI: Etureidet ja lonkankoukistajat

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
47 €

Yhdellä ostolla 12 kk käyttöaika, joka päättyy automaattisesti.