LIIKKUVUUSHARJOITTELU TOTAL

kuukausitilaus

KATTAVIN KOTITREENIMME!

Haluaisit kehittää liikkuvuutta, mutta aikasi menee treenien etsimiseen.
Harjoittelusi poukkoilee aiheesta toiseen, eikä varsinaista kehitystä pääse syntymään.

Aikasi on arvokasta, joten rakensimme palvelun, joka säästää treenien etsimiseen kuluvan ajan. Kaikki tarvitsemasi on samassa paikassa valmiina. Saavutat vihdoinkin haluamasi tulokset säästäen samalla aikaa ja rahaa.

Paljonko treenisi laatu paranisi, jos käytössäsi olisi kattavin harjoituspakettimme?

Liikkuvuusharjoittelu TOTAL tuo käyttöösi jatkuvasti satojen eurojen arvosta valmennusta:

  • Liikkuvuusharjoittelun perusteet-paketti pysyvästi käytössäsi
  • Omat täsmätreenit takareidelle, lonkankoukistajille, niskalle, nilkalle ja lonkille saaatavilla ilman lisämaksuja heti, kun niitä tarvitset
  • Kasvava valikoima Pikatreenejä, jotka sopivat hyvin taukojumpaksi
  • Aina kuukauden ensimmäinen päivä kolme uutta M-Circuitin eritasoista 45 min harjoitusta, jotka takaavat jatkuvan kehityksen
  • Kuukausittain vaihtuva palauttava Recovery-harjoitus

Huomaatko, että tässä on ihan kaikki, mitä tarvitset pitääksesi kehosi kunnossa?
Vastaavaa pakettia et saa mistään muualta.

Palvelun hinnaksi lukitaan 21,90 eur/kk.
Hinta jatkuu samana niin kauan kuin tilauksesi jatkuu. Se tarkoittaa, että maksamasi hinta ei tule nousemaan jatkossakaan, vaikka myyntihinta myöhemmin muuttuisikin.

Jos haluat tuloksia, niin suosittelemme liittymään heti TOTAL-palveluumme.
Se on Suomen paras ja täysin riskitön, koska voit päättää tilauksen napin painalluksella milloin vain. Painathan lopetusnappia kuitenkin vasta, kun haluat varmasti lopettaa, sillä se toimii heti.

Vielä yksi lisäetu: jatkuva TOTAL-tilaus on ylivoimaisesti edullisin reitti tustustumaan Exercisemasterin kotitreenien valikoimaan. Jo yhdellä kuukausimaksulla pääset kokeilemaan valtavan määrään treenejä ja harjoitteita.

Keksitkö yhtään syytä olla kokeilematta, mitä pystyt TOTAL-palvelun avulla saamaan aikaan?


VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN:

1. Olisiko tämä hyvä, kun kyllästyn aika nopeasti?

– Yksi keskeinen tavoite TOTAL-palvelua rakentaessa on ollut, että se innostaa treenaamaan kuukausi toisensa jälkeen. Nimittäin vain sillä tavalla syntyy todella hyvää tulosta ja vapaasti liikkuvasta kehosta tulee pysyvä olotila. Uskallamme sanoa, että juuri tämä olisi sinulle hyvä vaihtoehto.

2. Mitä jos en ehdikään treenata ja menee rahat hukkaan?

– Olemme tehneet parhaamme, että TOTAL auttaa sinua järjestämään tarvittavat hetket treeniä varten. Jatkuva tilaus on hyvä paitsi siksi, että treenit ovat aina saatavilla, kun innostut tekemään, myös siksi, että pääset siitä halutessasi eroon erittäin helposti. Vain yksi napin painallus (“Lopeta tilaus”) ja maksun veloitus päättyy käynnissä olevaan kuukauteen.

3. Tarviiko treeneissä paljon tilaa tai jotain välineitä?

– Jumppamaton verran tilaa riittää, eikä mitään välineitä välttämättä tarvita.
Joissakin harjoitteissa voit hyödyntää tavanomaisia kotoa löytyviä apuvälineitä, kuten vyö, tyyny, pyyhe tai keppi.

4. Onko TOTAL-palvelun tilaaminen turvallista? 

– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme. TOTAL-tilaukseen syötetään pankki- tai luottokortin tiedot ja ne käsitellään erittäin luotettavalla tavalla . Huomaathan, että tätä tuotetta ei voi maksaa muilla maksuvaihtoehdoilla.

PS: Haluaisitko sittenkin maksaa tuotteen liikuntaeduilla? Täysin samat sisällöt saat myös kiinteällä, uusiutumattomalla vuositilauksella, jonka voit maksaa millä tahansa maksutavalla. Katso Liikkuvuusharjoittelu TOTAL 12 kk

Asiakkaiden kokemuksia:

Taas olitte Jarkko ja Roosa matkassa mukana. Tällä kertaa hiihtomatkalla. Kuukauden päästä sitten lämpimämpii oloihin. Ilman teitä kahta taskussa en lähde enää minkäänlaiselle matkalle!
eija rantalainen
Oon aina ollut kiinnostunut liikkuvuuteni parantamisesta. Tuijotin jokasta vastaan tulevaa aiheeseen liittyvää julkaisua. Pää meni pyörälle, muttei liikkuvuus muuttunut yhtään sen paremmaksi. Sitten etsiminen päättyi ja löysin tän Totalin. Aiheen julkasut muuttu taustahälyksi, johon en juurikaan kiinnitä huomiota. Liikkuvuus paranee koko ajan!
sirpa T.

Siirry tilaamaan

Liikkuvuusharjoittelu TOTAL jatkuva

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
21,90€/kk

Näet kaikki sisällöt heti tilauksen tehtyäsi. Tilaus jatkuu automaattisesti, mutta voit keskeyttää sen milloin vain helposti nappia painamalla!