Liikkuvuus & Voima

ammattilaisille

EROTU EDUKSESI

Kehitä itsestäsi tämän verkkoympäristön tuella ainutlaatuinen osaaja.
Erotut eduksesi ja jäät mieleen, kun asiakkaasi kokevat avullasi voimakkaampaa kehitystä kuin osasivat edes toivoa.

“Paljon harjoitteita, kestää hetki katsoa kaikki läpi! Hyödynnän tätä heti “Tuki- ja liikkuvuus” -ryhmätunnin ohjauksessa, myöhemmin myös yksilövalmennuksessa.” – Salla, valmentaja

Osaava ammattilainen saa nopeasti verkkoympäristön ostohinnan takaisin parantuneen palvelun ja asiakastyytyväisyyden kautta. Käyttöoikeus säilyy ikuisesti, joten investointi tulee tuottamaan ajan mittaan merkittävää lisähyötyä. Kyseessä on moninverroin hintansa arvoinen kokonaisuus.

“Olen melkein käynyt jo koko materiaalin läpi. Hienoa työtä olette tehnyt!” – Fysioeevis

Voit käyttää vastaavan ja paljon suuremman summan erilaisiin koulutuksiin, jotka antavat hetkellistä innostusta tekemiseesi. Mutta vievätkö ne businestasi oikeasti eteenpäin pitkällä tähtäimellä…toisin sanoen, mikä on niiden todellinen hyöty oman ydintoimintasi kannalta?

Verkkoympäristö on pysyvä kumppanisi, jonka puoleen voit kääntyä aina, kun tarve vaatii. Se myös kehittyy jatkuvasti mukanasi.

“Onneksi löysin avukseni Liikkuvuusvalmentajan koulutuksen sekä tämän voimaa+liikkuvuutta verkkoympäristön. Testasin lonkan sisäkierron voimaharjoitetta, koska mulla ei ole oikeassa lonkassa ollut oikeastaan minkäänlaista sisäkiertoa vuosikausiin, pelkkää jäätävän viiltävää kipua nivusessa. Testasin ensin istuen sisäkierron, sama juttu kuin aina….kipu tuli taas, melkeinpä jo ennen liikettä. 

Tein opettamanne voimarjoitteen 1,5 kg painolla KUUSI KERTAA ja simsalabim! Mun oikea polvi kirjaimellisesti tipahti sisäkierrossa lattiaan ilman mitään kipua!!?

Maksoihan verkkoympäristö aika paljon. MUTTA! Jos saan tällaisia pieniä ”ihmeitä” tapahtumaan opastaessani kotiharjoitteita hieronta asiakkaille, mun maine hyvänä hierojana kasvaa entisestään ja saan tämän rahan tienattua äkkiä takaisin.” – Mira Laine, hieroja

Verkkoympäristössä on voimantuottoon perustuvia harjoitteita, joiden avulla saat kaikkien päälihasryhmien liikkuvuuden kehittymään. Tämä ei tarkoita ainoastaan parempaa venyvyyttä, vaan hermolihasjärjestelmän kautta hallituja liikeratoja.
Tarjolla on myös luentoja ja keskustelualue ymmärryksen syventämiseksi.
Jaamme useita asiakasesimerkkejä eli yksityiskohtaisia malleja siitä, miten me olemme erilaisten asiakkaiden harjoittelun ohjeistamisessa toimineet. Niitä ei ole tarkoitus kopioida suoraan, vaan ne auttavat ymmärtämään, miten toimivia liikkuvuusohjelmia kannattaa tehdä.

“Paljon materiaalia. Laadukkaita ja ihanan ytimekkäitä, selkeitä videoita.
Vaikea nimetä suosikkiharjoitteita, koska niitä oli niin monta. Tuntui niin hyvälle tehdä liikkeitä. Jos ei näillä ihmiset saa itseään kuntoon, niin ei millään.” – Heli Kekki, valmentaja

“Erittäin hyvä kokonaisuus! Reilu puoli vuotta olen jo käyttänyt tätä ja hyödyntänyt tosi paljon työssäni. Voi sanoa, että joka kerta otan sieltä jotain. Eniten olen saanut hyviä voimantuottoon perustuvia harjoitteita olkapäävaivoihin. Harjoitteita on tosi monipuolisesti koko keholle, joten kaikki jotka ohjaa tai hoitaa ihmisiä saa varmasti apua. Tykkäsin myös verkkoympäristössä olevista luennoista!” – Jukka Liukkonen, osteopaatti

NOPEAA APUA ARJEN KIIREEN KESKELLÄ


VALMENTAJA VALTTERI
Valtterilla on jo mielessään seuraavan harjoitusjakson kehityskohteet.
Matka ideasta toimivaan toteutukseen voi silti olla pitkä.
Verkkoympäristöä hyödyntävä Valtteri valikoi laajasta harjoitepankista tarkoitukseen sopivimmat ja koostaa urheilijoilleen tuloksia tuovat ohjelmat ennätysnopeasti. Valtteri säästää aikaa ja pystyy keskittymään enemmän vuorovaikutukseen urheilijoiden kanssa.

FYSIOTERAPEUTTI FANNY
Fanny on jälleen kerran kartoittanut osaavasti asiakkaan tilanteen ja tunnistanut lihasryhmän, josta kannattaa lähteä liikkeelle. Se on tärkeä vaihe. Sitten hän pohtii, millä harjoitteilla tilanne lähtisi parhaiten korjaantumaan.  Myös erittäin tärkeä vaihe, eikä aina kovin yksinkertainen. Harjoitteiden tulisi osua mahdollisimman hyvin juuri kyseessä olevan asiakkaan tilanteeseen. Harjoitteiden tulisi olla myös sellaisia, että asiakas itse ymmärtää oikean tekotavan. Verkkoympäristö auttaa Fannya näissä haasteissa.

HIEROJA HARRI
Harri haluaa antaa asiakkailleen ohjeet kotiharjoitteluun, jotta hoitotuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä ja asiakastyytyväisyys nousisi huippuunsa. Kiireinen aikataulu tekee haastavaksi toteuttaa tätä laadukkaasti, eivätkä erilaiset hätäratkaisut johda haluttuun tulokseen. Verkkoympäristöstä löytyy kätevästi kyseessä olevan kehon osan harjoitteita, joista ammattilainen voi ohjeistaa valitsemansa asiakkaalle. Työ helpottuu ja maine osaavana auttajana kasvaa.

Esimerkkejä voisi antaa lisää, mutta idea tuli varmasti jo selväksi.
Tilanteissa, joissa tähän asti olet avannut oppikirjat ja internetin löytääksesi toimivia harjoitteita, voit nyt avata tämän verkkoympäristön. Tarjolla ei ole teoriatason löpinää, vaan käytännöllisiä malleja, joiden toimivuus on jo testattu puolestasi.

Sen sijaan, että annat asiakkaalle ohjeeksi venytellä enemmän tai tehdä dynaamisia liikkuvuusharjoitteita, voit nyt ohjeistaa tarkasti ja toimivasti – niin kuin ammattilaisen kuuluu!

BONUS 1: Verkkoympäristön käyttäjä saa halutessaan varata ilmaisen 60 min mentorointikeskustelun Exercisemasterin kouluttajien kanssa haluamastaan aiheesta.

BONUS 2: Verkkoympäristön käyttäjä saa -30 % alennuksen Liikkuvuusvalmentajan verkkokoulutuksesta. Muista mainita tästä edusta hakemuksessasi!

TARKENTAVIA KYSYMYKSIÄ:1. En ole liikunta- tai hoitoalan ammattilainen, voinko silti hyödyntää tätä?
– Osto-oikeutta ei ole rajoitettu.  Ammattilaisten auttaminen on ollut verkkoympäristöä rakennettaessa tärkein tavoite, mutta jokainen tosissaan omaan harjoitteluun suhtautuva hyötyy varmasti tästä verkkoympäristöstä.

2. Mitä jos en tykkääkään ja menee rahat hukkaan?
– Tässä tuotteessa ei ole normaalia kuluttajasuojan 14 vuorokauden rahat takaisin käytäntöä. Peruutusoikeus päättyy, kun kirjautuminen on tapahtunut.
Siksi haluamme varmistaa kaikin mahdollisin tavoin ennen ostoa, että tiedät mitä verkkoympäristö tarjoaa ja soveltuuko se sinulle. Voit halutessasi varata ilmaisen 30 min esittelyn etäyhteydellä, jossa käymme läpi verkkoympäristön sisältöjä.

3. Tarvitaanko paljon tilaa tai erikoisvälineitä?
– Kaikki harjoitteet pystyy tekemään muutaman neliön tilassa.
Useimissa harjoitteissa käytetään lisäpainoja, kuten käsipainoja tai levypainoja.
Osassa harjoitteista hyödynnetään keppiä/vyötä/tankoa tai jättipalloa, mutta mitään sen kummallisempia erikoisvälineitä ei tarvita.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, Epassi, Eazybreak). Hyödynnä halutessasi osamaksuaika valitsemaltasi luoton myöntäjältä. (Luotonmyöntäjät löytyvä, kun valitset maksutavaksi “Paytrail”)

5. Tuliko ostoa tehdessä “error”-ilmoitus?
Sinulla on todennäköisesti jo olemassa käyttäjätunnus exercisemaster.fi.sivustolle.
Ethän yritä ostoa tehdessä luoda uutta tunnusta, koska se aiheuttaa “error”-tilan.
Kirjaudu sisään aikaisemmin luomillasi tunnuksilla. Jos salasana on unohtunut, niin käytä “Unohtunut salasana” -kohtaa sen palauttamiseksi.

Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Asiakkaiden kokemuksia:

“Onneksi löysin avukseni Liikkuvuusvalmentajan koulutuksen sekä tämän voimaa+liikkuvuutta verkkoympäristön. Testasin lonkan sisäkierron voimaharjoitetta, koska mulla ei ole oikeassa lonkassa ollut oikeastaan minkäänlaista sisäkiertoa vuosikausiin, pelkkää jäätävän viiltävää kipua nivusessa. Testasin ensin istuen sisäkierron, sama juttu kuin aina….kipu tuli taas, melkeinpä jo ennen liikettä. 
Tein opettamanne voimarjoitteen 1,5 kg painolla KUUSI KERTAA ja simsalabim! Mun oikea polvi kirjaimellisesti tipahti sisäkierrossa lattiaan ilman mitään kipua!!?

Maksoihan verkkoympäristö aika paljon. MUTTA! Jos saan tällaisia pieniä ”ihmeitä” tapahtumaan opastaessani kotiharjoitteita hieronta asiakkaille, mun maine hyvänä hierojana kasvaa entisestään ja saan tämän rahan tienattua äkkiä takaisin.” – Mira Laine, hieroja
mira laine
hieroja
Paljon harjoitteita, kestää hetki katsoa kaikki läpi! Hyödynnän tätä heti “Tuki- ja liikkuvuus” -ryhmätunnin ohjauksessa, myöhemmin myös yksilövalmennuksessa.
Salla
valmentaja
Vaikea nimetä suosikkiharjoitteita, koska niitä oli niin monta. Tuntui niin hyvälle tehdä liikkeitä. Jos ei näillä ihmiset saa itseään kuntoon, niin ei millään.u003c/emu003e
heli kekki, espoo
Olen melkein käynyt jo koko materiaalin läpi. Hienoa työtä olette tehnyt!” – Fysioeevis
Fysioeevis
fysioterapeutti
Erittäin hyvä kokonaisuus! Reilu puoli vuotta olen jo käyttänyt tätä ja hyödyntänyt tosi paljon työssäni. Voi sanoa, että joka kerta otan sieltä jotain. Eniten olen saanut hyviä voimantuottoon perustuvia harjoitteita olkapäävaivoihin. Harjoitteita on tosi monipuolisesti koko keholle, joten kaikki jotka ohjaa tai hoitaa ihmisiä saa varmasti apua. Tykkäsin myös verkkoympäristössä olevista luennoista!
Jukka liukkonen
osteopaatti

Siirry tilaamaan

liikkuvuus ja voima

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
1426,00€

Yhdellä ostolla 12 kk käyttöaika, joka päättyy automaattisesti.