LIIKEMESTARI

Kouluille luotu harjoitusohjelma

Koulut voivat tehdä huikean muutoksen oppilaiden kykyyn liikkua!

Lapsi nauttii liikkumisesta, kun liike tuntuu hyvältä, eikä satu. Kaikki liikkeet, joita lapsi ei pysty toteuttamaan, jäävät tekemättä. Liikkuvuusrajoitteista voi siten tulla koko lapsen liikkumista rajoittava tekijä.

Yhä useammilla lapsilla liikeradat ovat niin suppeita, ettei perusistunta hyvässä ryhdissä onnistu ja syväkyykkyyn meneminen kantapäät maassa on mahdotonta. Kuperkeikka sattuu ja pelottaa, koska koko takaketju on niin jumissa, ettei selän pyöristäminen onnistu.

Kun tilanne on tämä, ei ole ihme, ettei liikunta innosta.

Apu tilanteeseen löytyy LIIKEMESTARI-ohjelmasta.
Sen avulla liikkuvuusharjoittelun innostavimmat sisällöt tuodaan osaksi koulun arkea.

LIIKEMESTARI esittelyvideo:

PUKINMÄENKAAREN PILOTTI

Kymmenet opettajat ja sadat peruskouluikäiset oppilaat testasivat Liikemestarin pilottia lukuvuonna 2022-2023. Kokemukset olivat erittäin rohkaisevia ja ohjelma todisti vastaavansa sille asetettuihin tavoitteisiin hyvin. Erityisesti päivittäinen pyörittelyrutiini sai suuren suosion sen helppouden ja tuloksellisuuden takia.
Pukinmäenkaaressa Liikemestari jatkuu taas vuonna 2024 ja mukaan on liittynyt tuplamäärä koulun opettajia!

MITEN MUKAAN?

Otamme uusia kouluja mukaan LIIKEMESTARI-ohjelmaan hakujärjestyksessä. Tärkeää olisi, että koulusta lähtee mukaan useita opettajia. Tällöin yhden opettajan panos ei tarvitse olla kovin suuri ja silti oppilaiden liikkumisen määrä kasvaa huikeasti. Sitoutuneiden opettajien ryhmä on ainoa kriteeri mukaan pääsemiseen.

LIIKEMESTARI koostuu viidestä moduulista, jotka ehtii käydä läpi lukuvuoden aikana. Viisi jaksoa yhdessä kattavat koko kehon ja kaikki yleisimmät liikesuunnat. Tuloksena on koulullinen oppilaita, jotka liikkuvat paremmin kuin ennen!

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt

info@exercisemaster.fi

Mitä koulu saa?

01

Lähi – ja etäkoulutusta

Lähi- tai etäkoulutusta, jossa syvennytään liikkuvuuden kehittämiseen motivoivalla tavalla. Opetamme testatusti toimivat keinot, jotka tuovat tulosta ja sopivat koulun arkeen.

02

Verkkoympäristön

Verkkoympäristön, jossa on laadukkaat videomateriaalit virikkeeksi ja muistin tueksi. Kattavan harjoitepankin lisäksi jokaiseen moduuliin kuuluu uusi päivittäinen Liikkuvuusrutiini. Liikkuvuusrutiini on kuvattu videolle, jonka avulla harjoitteet on helppo tehdä. Liikkuvuusrutiinit sopivat tehtäväksi luokkaympäristössä.

03

Haastekortit

Haastekortit. Haastekorttien tavoitteena on lisätä oppilaiden motivaatiota oman kehittymisen seuraamisen välineenä.

Mitä kustantaa?

Liikemestari hinnoitellaan jokaiselle koululle erikseen, keskeinen hinnoitteluperuste on mukaan lähtevien opettajien määrä. Kannustamme hinnoittelussa laajaan osallistujamäärään, sillä ohjelman vaikuttavuus on sitä suurempi, mitä useampi opettaja on mukana.

Kouluttajien opettajille järjestämät lähitapaamiset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Huom! Opettajat voivat olla yhdestä vai useammasta koulusta. Tietyllä alueella (esim. kunta) voikin olla järkevää tehdä tilaus yhteistyönä. Tällöin lasku jaetaan koulujen kesken ja hinta/opettaja muodostuu hyvin edulliseksi.


Esimerkkihinnasto:

3 opettajaa

€313

+ alv 24%
Hinta per opettaja / vuosi

10 opettajaa

€225

+ alv 24%
Hinta per. opettaja / vuosi

20 opettajaa

€200

+ alv 24%
Hinta per. opettaja / vuosi

30 opettajaa

€180

+ alv 24%
Hinta per. opettaja / vuosi

Tarkan hinnan saat lähettämällä tarjouspyynnön info@exercisemaster.fi