M-Circuit 12 kk

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

M-CIRCUIT on liikkuvuusharjoitus, jossa hiki virtaa ja kuormitat kehosi lihaksistoa monipuolisesti!
Harjoitukset perustuvat Exercisemasterin kymmeneen erilaiseen liikkuvuusprogressioon.

Jokainen harjoitus kestää noin 45 min ja sisältää:

  • hermostoa rauhoittavat alkupyörittelyt
  • harjoitukseen valmistava lämmittely
  • liikkuvuusprogressioihin perustuva kuntopiiri (3x7min)
  • rauhoittava jäähdyttely

Harjoitukset näkyvät tällä valmennusalustalla, joten voit tehdä harjoitukset missä ja milloin itsellesi parhaiten sopii. Harjoitteluun tarvitset vain nettiyhteyden ja jumppamaton. Harjoitus ei vaadi muita välineitä ja voit toteuttaa sen pienessä tilassa kotioloissa.

KÄYTTÖOHJEITA

Kotitreenipaketissa on yhteensä 17 erilaista treeniä, joista viimeinen on eräänlainen bonustreeni (yhteenvetoa muista treeneistä).

16 varsinaista treeniä koostuu kuudesta kolmen treenin jatkumosta eli paketti I harjoitukset taso 1- taso 2 -taso ja 3-taso ovat samaa jatkumoa.
Paketissa II siirrytään uuteen jatkumoon, jne.

Jatkumo tarkoittaa sitä, että kolme peräkkäistä harjoitusta muodostavat loogisen asteittain vaikeutuvan kokonaisuuden, kunnes siirrytään uusiin haasteisiin ja aloitetaan seuraava kolmen harjoituksen setti taas helpoimmasta tasosta.
Yhteen pakettiin kannattaa käyttää TARPEEKSI aikaa ennen siirtymistä seuraavaan, samoin yhden jatkumon sisällä jokaiseen treeniin kannattaa käyttää TARPEEKSI aikaa ennen siirtymistä seuraavaan tasoon.
Paljonko on tarpeeksi, on hyvin yksilöllistä.

Yksi kolmen treenin jatkumo toimii kehittävästi ainakin 4-6 viikon ajan. Tämä tarkoittaa, että viikko tai kaksi kannattaa viettää yhden ja saman harjoituksen parissa. Kokemuksemme mukaan samaa harjoitusta kannattaa tehdä 3-6 kertaa ennen siirtymistä seuraavaan riippuen siitä, kuinka paljon haasteita se tarjoaa. Yhden kerran jälkeen alat vasta päästä sisään harjoitukseen, joten ethän riennä seuraavaan liian nopeasti!

Näillä ohjeilla pääset todennäköisesti niihin fiiliksiin ja hyötyihin, joita konsepti voi parhaimmillaan tarjota.
M-Circuit kuormittaa elimistöä erityisesti hermolihasjärjestelmän osalta, jonka vuoksi peräkkäisinä päivinä harjoittelua ei kannata tehdä ainakaan kovin paljoa. Useimmille 2-3 harjoitusta viikossa on sopiva määrä, jolla kehitystä tulee nopeasti.

M-Circuitia voi verrata esimerkiksi kamppailulajien liikesarjoihin, jotka pysyvät samoina ja joiden parissa harjoitellaan koko elämän ajan.

Eri ikävaiheissa niistä saa erilaisia hyötyjä ja oivalluksia, ja sama pätee myös M-Circuitiin!
Täydellistä liikettä ja aukotonta ymmärrystä omasta kehosta ei ole olemassa, mutta niitä kohti pyrkiminen on arvokas elämänmittainen matka. Hyvää matkaa!