FIKSU STARTTI-valmennus

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Onnittelumme siitä, että olet päättänyt aloittaa treenit!

Ei ole yhdentekevää, miten toimii, kun tauon jälkeen vihdoin pääsee treeneihin. Äkillinen harjoitusmäärän kasvu lisää vammariskiä. Siksi paluu harjoituksiin kannattaa tehdä huolella, jotta harjoittelu ei lopu ennen kuin on kunnolla alkanutkaan. Tämä valmennus auttaa sinua treenaamaan fiksusti!

Tässä valmennuksessa saat viiden viikon valmennusohjelman, jonka avulla treenaat tuloksekkaasti ja ennaltaehkäisten loukkaantumisia. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 12 viikon ajan.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

  • viisi viikkoa kestävän valmennusohjelman, joka ohjaa millaisella harjoitusmäärällä sekä harjoitusteholla sinun tulisi harjoitella missäkin vaiheessa
  • viisi 45 min kestoista Mobility Circuit-harjoitusta, jotka ovat osana valmennusohjelmaa (Huom! nämä viisi harjoitusta on valittu laajemmasta kokonaisuudesta, jossa niillä on eri numerot kuin tässä – ei kannata hämmentyä tästä)
  • yksi palauttava M-Circuit RECOVERY-harjoitus
  • päiväkohtaiset harjoitussisällöt
  • Valmennukseen osallistuvien keskustelufoorumin, jossa voit kysyä muilta osallistujilta sekä valmentajilta

Valmennusohjelmassa harjoitusmäärät on merkitty minuutteina ja kunkin viikon tehot on kuvattu prosentteina suhteutettuna sinun omaan suorituskykyysi. Näin ohjelma sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille kuntoilijoille. Ohjelma sisältää myös kysymyksiä, joihin viikoittain vastaamalla pystyt tulkitsemaan kehosi tilaa sekä tekemään oikeat valinnat treenimäärien ja tehojen suhteen.

Valmennuksen kaikki materiaalit ovat käytössäsi 12 viikon ajan ostopäivästä.
Halutessasi ehdit tekemään ensin perustason ohjelman 5 viikkoa ja sen perään edistyneen tason ohjelman 5 viikkoa!