Personal

Sinua varten

Henkilökohtaista liikkuvuusvalmennusta

Oletko yrittänyt saada kehoasi vaivaavia kipuja tai kireyksiä hallintaan erilaisia harjoitteita tekemällä kuitenkaan siinä onnistumatta?

Haluaisitko kokeilla, mitä saat aikaan harjoittelulla, joka räätälöidään vain sinulle tarkkojen testitulosten ja taustasi perusteella?

Hintaa henkilökohtaiselle valmennukselle tulee tietenkin hieman enemmän.
Mutta tuloksetkin ovat parempia, usein parempia kuin uskaltaa toivoa.
Niin suuri merkitys on sillä, että treenaat juuri oikeita asioita osaavassa valmennuksessa.

PERSONAL-palvelun kautta saat Exercisemasterin pääkouluttajien osaamisen avuksesi kahden kuukauden ajaksi.
Siinä ajassa on mahdollista saada aikaan huikeita muutoksia. Koko tämän ajan voit kysyä neuvoja ja saada opastusta. Oma harjoitusohjelmasi jää tietenkin käyttöösi pysyvästi. Uskomme, että valmennuksesta saatu kokemus ja tietotaito vaikuttavat liikkuvuusharjoitteluusi vielä pitkään kahden kuukauden intensiivijakson jälkeenkin.

PERSONAL on sinulle oikea valinta, jos…

  • olet oikeasti halukas panostamaan hyvinvointiisi
  • haluat tietää mahdollisimman tarkkaan, miten sinun kannattaa treenata
  • sitoudut parin kuukauden projektiin, jonka palkintona on uudistunut keho
  • arvostat sitä, että saat kysyä neuvoa aina kun siltä tuntuu

MITEN PERSONAL-VALMENNUS TOIMII?


Valmennus alkaa sillä, että teet selkeän videon avulla liikkuvuustestit omassa rauhassa kotona. Saat testivideon käyttöösi heti oston tehtyäsi ja voit tehdä testit milloin vain itsellesi sopii.

Saamme yleensä jo testitulosten kautta tarpeeksi tietoa henkilökohtaisen harjoitusohjelman tekemistä varten, mutta jos emme saa, niin kysymme lisää, kunnes tilanne on selvä. Meille on kunnia-asia tehdä ohjelmasta toimiva!
Vaihe kaksi on ohjelman rakentaminen ja sen tekemisen opastaminen sinulle.

Harjoitusohjelman saatuasi sinun on aika ryhtyä töihin. Tärkeintä on etsiä omasta aikataulusta muutama hetki viikoittain, jolloin ehdit tehdä ohjelman mukaisen treenin. Sitoutuminen on tie tuloksiin, hyvän ohjelman ohella.

Harjoitusohjelma on kirjallisessa muodossa ja lisäksi saat ohjevideon jokaisesta harjoitteesta, jotta varmasti teet ne oikein.

Henkilökohtaisen valmennuksen tärkein tavoite on tasapainottaa kehosi niin, että pääset eroon kivuista ja kireyksistä sekä pidät niiden uusiutumisen riskin mahdollisimman matalana. Liikkuvuutesi tulee varmasti kehittymään, siitä meillä on jo monta onnellista todistajaa!

Oletko valmis vaihtamaan yrittämisen todellisiin tuloksiin?
Testitulosten perusteella suunniteltu henkilökohtainen harjoitusohjelma saa varmasti liikkuvuutesi kehittymään.
Kun et halua jättää mitään sattuman varaan, valitse PERSONAL.

ASIAKKAILTA TULLEITA KYSYMYKSIÄ:

1. Sopiikohan PERSONAL minulle, kun en tiedä liikkuvuusharjoittelusta mitään?
Jos joku sopii täysin ummikolle, niin henkilökohtainen valmennus, jossa pääsemme koko ajan varmistamaan, että kaikki menee niin kuin pitääkin. Eli kyllä!

2. Mitä jos se ei toimikaan minulle ja menee rahat hukkaan?
Toistaiseksi vielä kukaan henkilökohtaisessa valmennuksessamme olleista ei ole sanonut, että ei olisi saanut ohjeillamme kehitystä aikaan. Onnistumisprosentti on siis tähän mennessä täydet 100%. Jos kuitenkin kävisi niin, että tekisit tunnollisesti ohjeiden mukaan etkä silti huomaa mitään muutosta, niin annamme rahasi takaisin. 

3. Tarviiko treenissä paljon tilaa tai jotain välineitä?
Jumppamaton verran tilaa riittää, eikä mitään välineitä yleensä välttämättä tarvita. Kerromme kyllä, jos jossain harjoitteissa katsomme välineistä olevan selkeää hyötyä.

4. Onko Exercisemasterin verkkokaupasta ostaminen turvallista? 
– Kyllä on, 100 % turvallista.
Tutustu toimitusehtoihimme ja maksa turvallisesti verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla. Voit maksaa myös MobilePaylla tai liikuntaetujen verkkomaksulla (Smartum, Edenred, ePassi).

5. Tuliko ostoa tehdessä “error”-ilmoitus?
Sinulla on todennäköisesti jo olemassa käyttäjätunnus exercisemaster.fi.sivustolle.
Ethän yritä ostoa tehdessä luoda uutta tunnusta, koska se aiheuttaa “error”-tilan.
Kirjaudu sisään aikaisemmin luomillasi tunnuksilla. Jos salasana on unohtunut, niin käytä “Unohtunut salasana” -kohtaa sen palauttamiseksi.


Jos ostossa tulee ongelmia tai sinulla on kysyttävää, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä: info@exercisemaster.fi

Asiakkaiden kokemuksia:

Ekan kuukauden aikana mulle selkeni, että treeni voi tuoda huikeita tuloksia, vaikka sitä tekisi vain ihan kohtuullisen määrän. Selkeä kehitys alkoi näkyä kolmannen viikon kohdalla. Liikkeitä ja toistoja ei tarvitse olla montaa, kun ne ovat juuri oikeat. 
Määrien suorittamisen sijasta pitää keskittyä itse liikkeeseen ja yksityiskohtiin liikkeen sisällä. Tämä on ollut iso opetus tässä valmennuksessa. 
Tulosta on tullut enemmän kuin osasin kuvitella.
sanna sairanen
Tätä olen hakenut jo jonkin aikaa! Odotan innolla, että miten saan lonkkien liikkuvuuden paranemaan ohjelman, valmennuksen ja oman työn myötä. Ymmärsin jo heti ensimmäisissä harjoitteissa, että nyt olen oikeassa paikassa. Harjoitteet olivat täysin uusia vaikka olen tehnyt kymmeniä eri lonkan harjoitteita vuosien varrella. Lisäksi valmentajan ammattitaito ja näkemys liikkuvuudesta oli kerta kaikkiaan uskomatonta. Nyt vaan kovaa mutta fiksua treeniä.
jere vesasto

Siirry tilaamaan

personal

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
295 €

Materiaalit jäävät käyttöösi. Aktiivinen valmennus kestää kaksi kuukautta.