Tavoitteenamme on lisätä liikkuvuusharjoittelun ymmärrystä ja osaamista

Liikkuvuusrajoitteiden poistuminen vaikuttaa suoraan kehon toiminta- ja suorituskykyyn, joten kyse on todella merkittävistä asioista. Exercisemaster on suomalainen liikunta-alan yritys, joka jalkauttaa huippu-urheiluvalmennuksesta kertynyttä osaamista kaikkien ulottuville. Autamme sinua aina, kun haluat kehittää omaa tai valmennettaviesi liikkuvuutta.

MITÄ ON LIIKKUVUUS?

Asian suhteen on paljon väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja, olipa kyse huippu-urheilijoista, harrasteliikkujista tai liikunta-alan ammattilaisista. Uskotaan, että liikkuvuus on synnynnäistä tai että se kehittyy venyttelemällä. Haluamme tuoda liikkuvuusharjoittelua sen oikeassa merkityksessä kaikkien tietoisuuteen.

Tämä työ alkoi kirjasta Pihlman, Luomala & Mäkinen (2018) LIIKKUVUUSHARJOITTELU – hallittua voimaa ja liikkuvuutta (VK-kustannus). Exercisemaster-sivuston tavoitteena on auttaa ymmärtämään liikkuvuusharjoittelun monimuotoisuus ja miksi sen tulisi olla osa meidän jokaisen arkea. Tutustu sivuihin ja huomaat, että liikkuvuusharjoittelu kuuluu kaikille ja on paljon muuta kuin pelkkää venyttelyä.

Vahvuutemme

Ammattitaito

Olemme liikunnan ja urheilun aitoja ammattilaisia. Osaamisen takaavat omat urheilu-urat, liikunta-alan koulutus ja pitkä kokemus ammattivalmentajina.

Luetettavuus

Meidän tärkein arvomme on tarjota asiakkaalle nopeasti ja luotettavasti juuri sitä, mitä hän tilaa.
Ja mieluiten vähän enemmän.

Ihmislähtöisyys

Olemme itse jokaisen valmennuksen ja koulutuksen takana. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, vastaamme kyselyihin aina henkilökohtaisesti.

Koulutukset

Voit kouluttautua kauttamme Liikkuvuusvalmentajaksi, Lasten liikkuvuusohjaajaksi,
K50 liikkuvuusohjaajaksi tai M-Circuitin ohjaajaksi.

Kotitreenit

Löydät näiden sivujen avulla itsellesi parhaiten toimivat kotitreenit.
Selkeiden videoitujen treenien avulla onnistut varmasti!

Yhteisö

Exercisemasterin valmentajayhteisö kokoaa yhteen eri alojen osaajia, joita kiinnostaa ihmisliikkeen kehittäminen ja jotka ovat käyneet Liikkuvuusvalmentajan koulutuksen.

KOULUTTAJAT

Jarkko Mäkinen

Jarkko on erikoistunut liikkuvuuden kehittämiseen osana eri lajien urheilijoiden valmennusta. Hän on auttanut lukuisia eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita kehittämään suorituskykyään poistamalla liikkuvuusrajoitteita.
Jarkko on kysytty luennoitsija ja seminaarien pitäjä, joka on toiminut ohjaajien ja valmentajien kouluttajana 90-luvulta alkaen. 

Jarkolla on takanaan pitkä ura taekwondomaajoukkueen päävalmentajana, Taekwondoliiton valmennuskeskuksen vastuuvalmentajana ja Turun Seudun Urheiluakatemian valmentajana. 

Kasvatustieteiden tohtori
Valmentajan erikoisammattitutkinto
Nuorten Olympiavalmentaja (NOV) 

Roosa Närhi

Roosa on erikoistunut lasten ja nuorten liikkuvuusharjoitteluun osana kokonaisvaltaista valmennusta. Hän on kerryttänyt ohjauskokemusta vuodesta 2004 alkaen ja toiminut liikkuvuuskouluttajana vuodesta 2014 alkaen. 

Roosa on kilpaillut taekwondossa kansainvälisellä tasolla vuosina 2005-2018. Parhaimpia saavutuksia olympiataekwondossa ovat aikuisten EM-5, opiskelijoiden EM-2 ja EM-3. Liikesarjoissa Roosa on yltänyt MM-kilpailuissa ja Universiadeissa finaaliin. 

Liikunnanohjaaja, AMK
Valmennuspäällikkö
Entinen huippu-urheilija ja maajoukkuevalmentaja